Wie zijn wij

Patricia Schook, Hoofdtrainer NLP opleidingen en CoachWie zijn wij

Op Koers is een erkend NLP opleidingsinstituut voor het bedrijfsleven en voor coaches.
Onze NLP opleidingen worden gegeven door internationaal erkende NLP trainers met jarenlange ervaring

linkedin-icon facebook-icon twitter-icon youtube-icon

Op Koers is een bekend NLP opleidingsinstituut gevestigd in Moordrecht (nabij Gouda, Rotterdam, Den Haag en Utrecht). Deze NLP Academie verzorgt diverse NLP opleidingen en NLP trainingen, alsmede inhouse bedrijfstrainingen op het gebied van samenwerking, teambuilding, leiderschap, communicatie, coaching en persoonlijke ontwikkeling.
Bekijk onze trainingsruimte. Uniek en centraal gelegen midden in een dorp, sfeervol aan het water, met grote binnentuin.

Persoonlijk en ongedwongen

Deelnemers komen bij ons, zowel persoonlijke als zakelijk. Mensen komen bij Op Koers NLP Opleidingen voor het verbeteren van hun communicatie, het verkrijgen van zelfinzicht, het professioneel verder ontwikkelen van competenties of om geschoold test worden tot NLP Coach, Life Coach, Mental Coach of Personal Coach. Ook het volgen van een persoonlijk leiderschap traject behoort tot de mogelijkheden.

De academie voor NLP opleidingen wordt bezocht door zelfstandig ondernemers, ZZP-ers, managers & directie uit het bedrijfsleven, de zorg en overheid. Allen ervaren de NLP opleiding als een persoonlijk ontwikkelingstraject, waarin ze veel management- en coachvaardigheden ontwikkelen.

De NLP trainingen worden gegeven door ervaren trainers, opgeleid door de NLP grondlegger Richard Bandler. Resultaat- en doelgericht, maar in een ongedwongen sfeer met volop persoonlijke aandacht in kleine groepen. Als enige in Zuid-Holland met een NLP Avondopleiding.

Op Koers is een internationaal erkende school voor NLP. Bij dit NLP opleidingsinstituut volg je niet alleen een opleiding, maar ervaar je NLP.

Onze klanten

Onze klanten zijn onder andere De Tweede Kamer, Ministerie van Buitenlandse Zaken, UNESCO-IHE, BAM Techniek, Santas Koffie, SBO de Vlieger, Dentaid Benelux, Groene Hart Ziekenhuis, Live2bFit,  Zorgpartners Midden-Holland, Rabobank, Avnet Technology Solutions, Gewichtsconsulenten, Braanker, Flynth, Aggreko, Haag Wonen, Janet Boers Coaching, Wonen Midden-Delfland, Accountantskantoor Wattel & van Oord, De Woonplaats, EBN Certification, Total E&P Nederland, Segbroek College, UWV, Monsanto Holland, Gemeente Rotterdam, Gemeente Borsele, Gemeente Tiel, Gemeente Amsterdam, BAR-Gemeenten, IGZ, Nespresso, Nationale Nederlanden, Tui, ArboNed, Human Capital Care en HTP Opleiding & Advies.

Visie

Op eigen kracht

Mensen bewust laten worden dat er altijd een keuze is. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen beslissingen en daarmee voor je eigen levensvreugde en succes.

Elke ervaring is een kans om te leren en te verbeteren.

Op Koers wil mensen meer in 'het nu' laten leven. Zo krijg je de energie en ruimte om regisseur te zijn van jouw eigen leven.

Persoonlijk

Op Koers heeft de visie dat elke persoon uniek is en volledig in staat is zijn/haar eigen koers te bepalen op weg naar het hoogste doel. Het pad daar naartoe is net zo belangrijk als het eindresultaat.

Elke persoon bezit de innerlijke kwaliteiten om gewenste resultaten te bereiken. De resultaten die je bereikt zijn het effect van je eigen gedrag, soms bewust, vaak ook onbewust.

Betrokken

Vanuit betrokkenheid samenwerken aan ontwikkeling.

Groei ontstaat door mensen te stimuleren het beste uit zichzelf te halen en de grootst mogelijke inspiratie op te doen voor persoonlijk, relationeel en professioneel succes.

De trainers van Op Koers NLP Opleidingen

Patricia Schook

Patricia Schook trainer Op Koers 2015Patricia is als oprichtster van Op Koers al sinds '99 actief als hoofd trainer, coach en management consultant. Tijdens de trainingen daagt ze deelnemers op enthousiaste wijze uit om hun grenzen te verleggen. Patricia geniet ervan dat mensen tijdens de training persoonlijk groeien en zichzelf ontwikkelen.

Als internationaal erkend NLP trainer is ze opgeleid door Richard Bandler, een van de grondleggers van NLP, in de VS.

Haar kracht is op een open, vrolijke en betrokken manier een sfeer van verbondenheid en een prettig groepsgevoel te creëren en daarbij recht te doen aan ieders persoonlijke doelen. In de training combineert ze humor en een brede interesse en ervaring.

 

"Als je iets echt wilt, kun je het realiseren"
Patricia Schook

 

 

 

Brigit Verbeek

brigitte

Brigit is Trainer en Coach. Als NLP Master Practitioner, gelicenseerd facilitator Human Dynamics en haar jarenlange ervaring is zij een doorgewinterde trainer. Haar roots liggen in het onderwijs.

Nu traint ze docenten op het gebied van leiderschapsontwikkeling. Voor Op Koers traint Brigit o.a. ouders en pubers.

Communicatie gebruikt ze niet alleen zelf om te bereiken wat ze wil. Als belangrijk onderdeel in haar trainingen, leert ze mensen op professionele wijze beter contact met elkaar te krijgen.

Haar kracht is een positieve verandering bij deelnemers teweeg te brengen. Na een training van Brigit ga je weg om het geleerde direct toe te passen.

Marja Berends

Marja Berends, trainer

Marja Berends zet zich in voor organisaties, professionals en particulieren die hun kwaliteiten en talenten optimaal willen benutten.

Met haar zorgachtergrond, management opleidingen, kennis en ervaring op het gebied van o.a. NLP training, coaching en consultancy richt zij zich met name op het behalen van resultaten op het gebied van carrière, werk/privé balans, communicatie, hanteren van stress, ontdekken van verborgen talenten, afstemming van loopbaan op levensloop, verbetering van relaties en het ontwikkelen van positieve toekomstvisies.

Het (Her) ontdekken van persoonlijke drijfveren, passie en talent is een gegeven waarvoor Marja zich inzet.

"Uit je comfortzone stappen en zelfverantwoordelijkheid nemen. Ont-wikkel en groeien als persoon en als professional. Volg je passie dan kom de rest vanzelf wel"

Niki Fekete

Niki Fekete NLP trainer

Niki is een internationaal cross-cultureel leiderschap- en communicatie trainer en NLP coach. In de afgelopen 18 jaar heeft ze in verschillende landen gewoond en voor verschillende internationale teams gewerkt.

Haar missie is om mensen en teams te helpen om hun potentie te maximaliseren, om in hun kracht te kunnen staan zodat zij hun doelen makkelijker bereiken en van hun succesvolle leven in elke omgeving en onder alle omstandigheden kunnen genieten.

Ze is altijd nieuwsgierig, enthousiast en vol met positieve energie. Haar praktijkgerichte aanpak geeft mensen technieken die ze in hun dagelijkse leven makkelijk kunnen toepassen.

“Als je het kan dromen kan je het ook doen”