Coaching

Coaching

linkedin-icon facebook-icon twitter-icon youtube-icon

lampMeer plezier door

persoonlijke groei

Iedereen kan meer uit zichzelf en uit een relatie halen door zich te laten coachen

Zoekt u ‘Personal Coaching’ of ‘Life Coaching’ ?

Er hoeft geen probleem te zijn om een coach in te schakelen

Een coach kan helpen bij iemands persoonlijke ontwikkeling, om beter te presteren of beter te leren omgaan met verandering (bijvoorbeeld bij scheiding of reorganisatie). Verder kan coaching betrekking hebben op vraagstukken rond werk/privé balans, zingeving, relaties, gezondheid (o.a. eetpatroon of allergie), bij het versterken van je persoonlijk functioneren en hoe je dingen beter en met meer plezier kunt aanpakken.

Heb je wel eens te maken met een gebrek aan zelfvertrouwen, met angsten (bijvoorbeeld voor de tandarts of examens), met concentratieproblemen of loop je vast in je gedachten en lukt het je even niet meer om de zaken vanuit een ander perspectief te bekijken? Herkenbaar?

Wil je je sterker voelen en begeleiding bij je persoonlijke ontwikkeling, neem dan contact op met Op Koers.

Onze coaches begeleiden je om (weer) in je kracht te staan.

Ik wil meer informatie

Simpele en effectieve methoden

01

In een korte periode, zonder telkens weer door die angst of die vervelende herinnering heen te moeten, kun je resultaat bereiken.

Op Koers maakt gebruik van NLP technieken die ervoor zorgen dat je op effectieve wijze meer uit jezelf kunt halen.

De coach is betrokken, professioneel, betrouwbaar en heeft aandacht voor diegene die gecoacht wordt.

Er wordt aandacht besteed aan persoonlijkheidsfactoren en zelfsturing.

Persoonlijke effectiviteit en zelfontwikkeling

02

Persoonlijke effectiviteit is meer dan het aanleren van gedrag en vaardigheden. Bij persoonlijke effectiviteit gaat het juist om overtuigingen en jouw kijk op de wereld. Hoe sta je in het leven, automatisch gedrag en je leerstrategie bepalen het resultaat van je handelen. Als je niet blij bent met het resultaat en de reactie hierop van anderen, dan kun je dat veranderen.

Met 'Mental Coaching' kun je jouw persoonlijke (sport)prestaties verbeteren. Als je wilt kun je bijna alles leren waar een ander goed in is.

Persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit vragen om een individuele aanpak. Coaching is hiervoor een zeer geschikte methode die jou veel kan opleveren.