NLP Training

NLP Training en Opleiding aanbod

linkedin-icon facebook-icon twitter-icon youtube-icon

NLP-Opleidingen-zet-je-persoonlijke-groei-in-een--hogere-versnellingZoek je een goede NLP training?

Je hebt interesse in NLP en bent op zoek naar een NLP Training. Je kunt nog geen NLP Training kiezen, want de keuze is enorm. Eigenlijk wil je een erkende NLP Opleiding of wil je de beste NLP Training vinden bij jou in de buurt. 

Lees hier meer over ons aanbod van kort en krachtige cursussen of complete verdiepende gecertificeerde NLP opleidingen, zodat je de meest geschikte NLP Opleiding of NLP workshop hier vindt.

NLP in 1 Dag workshop

 

NLP in 1 Dag, een introductie in NLP bij Op Koers

Kennismaken met NLP

NLP-in-1-Dag is een 1-daagse introductieworkshop waarbij je kunt kennismaken met de diversiteit van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren).

Tijdens deze NLP workshop ga je dieper in op Wat is NLP, Communiceren, Doelen bereiken, Overtuigen en Coachen. 

Een dag die voorbij vliegt, vol nieuwe inzichten, inspiratie en praktische nieuwe vaardigheden. 

Ervaar het zelf en doe mee.

Lees meerNLP in 1 Dag

NLP Practitioner Opleiding

 

NLP-Practitioner-contact-maken-en-houden_0

Vergroot je overtuigingskracht en wordt regisseur van je eigen succes

Contact krijgen en houden met jezelf en met anderen. In de NLP Practitioner Opleiding krijg je de inzichten en tools die je nodig hebt. Verder leer je makkelijker resultaten te bereiken, zowel zakelijk als persoonlijk.

NLP is de snelweg naar je eigen persoonlijke groei en kun je inzetten om anderen te coachen.

Deze door Bandler erkende Practitioner Training is ook als avondopleiding te volgen!

Lees meer

Coaching Cursus

Coaching Cursus met de 9 stappen van effectieve coaching bij Op Koers

De 9 stappen van effectieve coaching

Leer coachen met NLP in een workshop van 3 dagdelen. Een snel werkende en persoonlijke coaching aanpak met nieuwe manieren die zorgen dat mensen makkelijker resultaat halen.

Met deze coaching vaardigheden motiveer je mensen tot het doorbreken van ongewenste patronen en het realiseren van blijvende (gedrags)verandering.
Lees meer

NLP Life Coach Opleiding

NLP-Coach-Opleiding-ontsluit-gedrag-en-gedachten-slot-in-hoofd

Deze Life Coach Opleiding stelt je in staat om binnen 1,5 jaar alle vaardigheden en inzichten te bezitten die je als erkend life coach nodig hebt om snelle en effectieve resultaten te bereiken bij cliënten.

Als coach leer je tijdens deze officieel erkende NLP training hoe mensen kracht en zelfvertrouwen uit zichzelf halen en zich motiveren om concrete doelen te realiseren.

Het 1e jaar van de coach training nu ook als avondopleiding.

Lees meer

NLP Introductie Workshop

NLP-introductie-workshop-startsleutel_0

NLP helpt om negatieve gedachten los te laten en sterke innerlijke overtuigingen te ontwikkelen. Voor mensen die een goede NLP training, cursus of opleiding zoeken, organiseert Op Koers regelmatig gratis Introductie Workshops in Moordrecht.

Tijdens deze introductieavond ervaar je enkele technieken en maak je kennis met de basisbeginselen van Neuro Linguistisch Programmeren.

We lichten de trainingen toe die je wilt volgen en je maakt kennis met de docenten en de sfeervolle locatie. De introductie workshop is de eenvoudigste manier om de voordelen van NLP aan den lijve te ondervinden. (op dit moment geen data, kom naar een NLP in 1 Dag)
Lees meer

NLP Master Opleiding

NLP-Master-Practitioner-persoonlijke-groei-vis-springt-naar-grotere-kom

Het tweede jaar van de NLP opleiding is een verdieping en verbreding van inzicht, kennis en toepassing. Een jaar waarin je de werkelijke essentie meester wordt en waarin je een vaardigheid gaat modelleren.

De door Richard Bandler erkende NLP Master Practitioner training gaat een stap verder met veranderen van (beperkende) overtuigingen, belemmerende emoties en ongewenst gedrag.

Je ontwikkelt een diepgaand inzicht in het gedrag van mensen, wat ze motiveert, hoe ze denken, de opbouw van emoties en hoe je hiermee kan omgaan.
Lees meer