NLP Introductie Workshop

NLP Introductie Workshop

linkedin-icon facebook-icon twitter-icon youtube-icon

NLP-introductie-workshop-startsleutel_0Kom kennismaken met Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Voor ieder die aan zichzelf wil werken, die geïnteresseerd is in andere mensen, die zijn of haar communicatie wil verbeteren en plezier wil vergroten. Professioneel en persoonlijk toepasbaar. De NLP introductie workshop behandelt de basisbeginselen van NLP

Persoonlijk en professioneel succes is een keuze

Tijdens deze informatie-avond ervaar je enkele NLP methoden en lichten we de NLP opleidingen toe. Merk dat onbewuste processen in jouw leven zo kunnen worden gebruikt dat je succesvol bent, doelen bereikt en positieve emoties kan ervaren wanneer je dat wilt. Aangeleerd automatisch gedrag kan in positieve zin veranderd worden.

Op school leer je lezen en schrijven, maar niets over de belangrijkste factor in ons leven, het creëren van Succes en een krachtige basis.

Op Koers biedt jou de kans op een doeltreffende manier van communiceren, toename van zelfvertrouwen, zelfreflectie, persoonlijke groei en zakelijk succes. Een ultieme kennismaking met NLP.

Ga het waarmaken

Wil je weten wat NLP eigenlijk is? Wat is NLP

Wil je gebruik maken van de krachtige NLP inzichten. Wil je ervaren hoe je persoonlijke groei en plezier kunt vergroten en wil je zien hoe je goede voornemens kunt waarmaken dit jaar?

Schrijf je dan nu in voor de gratis NLP workshop van Op Koers!

Schrijf je in

Praktische informatie

Investering
Gratis deelname*
Tijdstip
19:30 tot 22:00 uur
Data
Kijk voor actuele data in de agenda
Locatie
Moordrecht (Centraal gelegen en goed bereikbaar
Gratis deelname, maar mocht je onverhoopt niet kunnen, meldt je dan minimaal 24 uur van te voren af. Bij later of geen ontvangen afmelding brengen we €49,- in rekening.