NLP Master Practitioner Opleiding

NLP Master Practitioner Opleiding

linkedin-icon facebook-icon twitter-icon youtube-icon

NLP Master Opleiding

NLP-Master-Practitioner-persoonlijke-groei-vis-springt-naar-grotere-komDe opleiding tot NLP Master Practitioner is het tweede jaar van de complete NLP opleiding en staat voor meesterschap, verdieping en verbreding van NLP. Hier krijg je een diepgaand inzicht in het gedrag van mensen, hun motivatie &  denkstijlen, de opbouw van emoties en hoe je hiermee kunt omgaan.

Tijdens de NLP Master opleiding ontwikkel je coachvaardigheden en ga je een kwaliteit modelleren. De Master Practitioner training gaat een stap verder in het werken met beperkende overtuigingen, belemmerende emoties en ongewenst gedrag.

Als je iets echt wilt, kun je het realiseren

Wil je meesterschap over je eigen leven? Als Master Practitioner kun je eenvoudig overnemen waar anderen goed in zijn. Dit modelleren van capaciteiten gebruik je om te worden wie je diep van binnen wilt zijn. Je leer werken met metaprogramma's (persoonlijkheidskenmerken) en overtuigingen.   Wil jij uitgebreide coachvaardigheden? Je leert patronen herkennen en doorbreken. Met de NLP Master Practitioner opleiding verbreed en verdiep je de kennis en vaardigheden van de Practitioner. Als je wilt coachen, krijg je meesterschap in de toepassing van krachtige interventies.   Wil je meer managementcapaciteiten? De motivatietechnieken die onderdeel zijn van de NLP Master Practitioner training, zorgen ervoor dat je beter kunt leidinggeven. Het is de weg naar persoonlijk leiderschap.   In de opleiding werken we aan een krachtiger zelf (jezelf), de relatie met je omgeving (de ander) en aan betere samenwerking (team). - Pas op: bij de NLP Master Practitioner ontwikkel je diepgaande zelfkennis -

Voor wie is de Master Opleiding?

Iedereen die een NLP Practitioner certificaat heeft van Op Koers of een ander door NVNLP erkend instituut, kan deelnemen aan de NLP Master Practitioner opleiding.

De NLP Master Practitioner opleiding is geschikt voor managers, directie, coaches, HR functionarissen, leidinggevenden, docenten, zelfstandige ondernemers en iedereen met interesse in de persoonlijke ontwikkeling van zichzelf of anderen.

Deze opleiding vormt een goede basis voor motivators, leiders en de Life Coach die zich verder willen professionaliseren en verbeteren.

Dit 2e jaar van de NLP Opleiding is een verdieping van het 1e jaar.

Praktische informatie NLP Master opleiding

Praktische informatieDataInhoudCertificatieKorting en aftrekbaarheid

Investering:
€ 2.475,- excl. btw, lesmap, certificaat en verzorging.
Bijkomende kosten:
Arrangement met uitgebreide lunch, koffie, thee, water en lesmateriaal (€250).
Officiële internationaal erkende certificaat 'Master Practitioner of Neuro-Linguistic Programming' van Dr. Richard Bandler (€250,-).
Inclusief:
Digitaal NLP handboek (pdf), begrippenlijst, werkboek en video eigen presentatie.
Als Master Practitioner heb je de mogelijkheid om je te kwalificeren tot NLP Coach.
Dagopleiding:
16 dagen, verdeeld over 5 blokken van 3 dagen en een certificatiedag
Startdatum:
22 februari 2018
Locatie:
regio Gouda
- Centraal gelegen en goed bereikbaar nabij Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Zoetermeer en Alphen a/d Rijn
Met internationaal erkend Certificaat van Richard Bandler. Inclusief uitgebreid NLP Master handboek, Begrippenlijst, lunch, koffie, thee en water, Deelname aan oefengroep, Mogelijkheid tot lidmaatschap NVNLP (totaal t.w.v. 800,-)

NLP Master 2018

16 dagen, verdeeld over  5 blokken van 3 dagen (do, vr, za) + 1 certificatiedag

februari 2018

22, 23, 24

maart 2018

22, 23, 24

april 2018

19, 20, 21

mei 2018

24, 25, 26

juni 2018

21, 22, 23

juli 2018

-

Augustus 2018

zat. 25 Certificatie

Schrijf je in

Tijdens de opleiding komen de volgende onderwerpen aan bod:

NLP Master Practitioner opleiding programma inhoud, de onderwerpen die in de NLP Master opleiding behandeld worden

NLP Master Practitioner opleiding programma inhoud

De inhoud van de NLP Master Practitioner opleiding is conform de kwaliteitscriteria van de NVNLP en de Society of NLP.

Schrijf je in

Tijdens de opleiding demonstreer je dat je de methoden kan toepassen.

Geen theoretisch schriftelijk examen. Wel mag je een aantal opdrachten uitvoeren, modelleer je een expert en laat je jouw persoonlijke groei blijken door de presentatie van jouw modelling op de certificatiedag.

We sluiten feestelijk af, je ontvangt het certificaat van de NLP Society van Richard Bandler en dan ben je Internationaal Licensed Master Practitioner of Neuro-Linguistic Programming.

 

 

NLP Practitioner opleiding met Society of NLP erkenning      NLP Practitioner opleiding conform Richard Bandler erkenning    NLP Opleiding Practitioner volgens NVNLP eisen

Uw werkgever betaalt de NLP opleiding
Veel werkgevers zien in dat een NLP opleiding een waardevolle investering is in hun medewerkers en vergoeden de opleiding geheel of gedeeltelijk. Vraag bij uw werkgever naar de mogelijkheden voor het volgen van een opleiding. Uw werkgever mag de btw terugvragen.

Laat de belasting meebetalen
De uitgaven voor een opleiding of een studie voor uw (toekomstige) beroep zijn fiscaal aftrekbaar (drempel van €250). Dit scheelt al snel 50% !!  Kijk voor fiscale aftrek studiekosten bij de belastingdienst.

U werkt bij de Rijksoverheid
Voor mensen die bij het Rijk werken is er de mogelijkheid om vergoeding te krijgen via het A+O fonds Rijk voor persoonlijke ontwikkeling.

Korting 
De 2e persoon ontvangt 15% korting bij gelijktijdige boeking en op dezelfde factuur.

Gespreide betaling 
Betaling in termijnen is mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Brochure NLP Master Opleiding

Voor meer informatie, een gedetailleerde omschrijving van de opleiding en resultaten vraag meer informatie bij ons aan