Workshop (familie)opstellingen

Workshop (familie-)opstellingen

Dinsdag 13 september 2016
€ 25 – deelnemer
€ 60 – thema-inbrengend deelnemer
* Let op: prijzen zijn incl. 21% btw indien particulier gedeclareerd en excl. 21% btw indien zakelijk gefactureerd.

JE PLEK IN HET SYSTEEM

Veel patronen ontstaan in onze eerste levensjaren. Vaak zijn deze al lang niet meer helpend. Ongewild zijn die patronen aan de volgende generaties doorgegeven. Met behulp van een familieopstelling kun je daar naar kijken. Zo krijg je jezelf beter in beeld. Hierdoor worden verbanden helder en ontstaat er meer ruimte om patronen te kunnen doorbreken. Uiteindelijk zul je makkelijker je eigen plek in het systeem (weer) kunnen innemen.

familie opstelling

FAMILIE OPSTELLING

Er is sprake van een systeem zodra mensen binding met elkaar hebben. Ons hele leven zijn we lid van groepen waarbinnen we patronen en symptomen van ons systeem van herkomst ervaren: niet in je kracht staan, weinig zelfvertrouwen, ziekte, onbedoelde ruzies, steeds weer zonder geld zitten, op verkeerde partners vallen, een familielid negeren of zelf buitengesloten worden, verslaving, niet langer willen leven. Onbewust worden patronen op anderen geprojecteerd met (rol-)verwarring en verstrikking als gevolg.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

In deze avondworkshop systemisch werk en familie opstellingen maak je kennis met systemisch werk als methode en worden kleine oefeningen als ook grote opstellingen gedaan en kan je als deelnemer zelf ervaren hoe het is om representant te zijn. Daarnaast wordt een beeld verkregen wat voor soort vraagstukken met opstellingen aangepakt kunnen worden en welke resultaten hierin te behalen zijn.

ZELF THEMA INBRENGEN

Wil je zelf een thema inbrengen dan kun je dat vermelden bij je aanmelding. Je vraag kan overigens over familie gaan maar dat hoeft niet. Het kan ook gaan over geld, ziekte, relaties, werk en meer.

De workshop wordt gegeven door Zita Schwab, oprichter van Coachbureau Z-Factory in Gouda, NLP Master Destination Coach en Systeemcoach.

LOCATIE, DATUM EN TIJD

Op Koers NLP Opleidingen, Burgemeester Brandtstraat 2, 2841 XC Moordrecht.
Dinsdag 13 september 2016 van 20 – 22 uur. Inloop vanaf 19.30 uur.

AANMELDEN

Je kunt je hier aanmelden . Vermeld ook of je zelf een thema wilt inbrengen of niet.

Na je aanmelding ontvang je een factuur van Z-Factory. Na je betaling is je deelname definitief. Meld je snel aan want er is plek voor 20 deelnemers en 3 thema-inbrengende deelnemers.

One Comment

Comments are closed.