Systemisch Werk Workshop

Systemisch Werk Workshop

linkedin-icon facebook-icon twitter-icon youtube-icon

Wil je deelnemen aan een bijzondere en inspirerende ervaring?

Workshop Systemisch Werk (familieopstellingen) woensdagavond bij Op Koers.

Op woensdag 9 oktober en 11 december organiseert Zita Schwab van Z-Factory een workshop systemisch werk bij Op Koers NLP Opleidingen.

Dit is een unieke gelegenheid om kennis te maken met de methode Systemisch Werk en familieopstellingen. Je krijgt tijdens deze workshop niet alleen informatie over wat Systemisch Werk is, er worden ook opstellingen gedaan.

Als relatie van Op Koers kun je voor €25 deelnemen aan deze avond. Tenzij je zelf een thema in wilt brengen, dan kost dat € 50,-. Nieuwsgierig? Kom dan ook!
 
Systemisch Werk
Systemisch Werk (opstellingen) is een methode die inzicht geeft in de krachtenvelden in een systeem. Met een opstelling maak je dit zichtbaar (visueel). Door mensen in de ruimte neer te zetten ga je zien wat er ook is. Je spreekt van een systeem zodra mensen een binding met elkaar hebben, zoals in familie en op het werk. Ons hele leven zijn we lid van groepen waarin we dagelijks de symptomen (zoals bijvoorbeeld niet in je kracht staan, weinig zelfvertrouwen, ziekte en meer) van ons systeem van herkomst ervaren. Door het plegen van de juiste interventies kan het patroon doorbroken worden waardoor iemand met meer voldoening en energie zijn rollen kan vervullen, privé en op het werk.

Een (familie-)opstelling is een hele bijzondere en inspirerende ervaring. Degene die een thema inbrengt kiest representanten om leden uit het (familie-)systeem te representeren, bijv. vader, moeder, broers, zussen en iemand voor zichzelf. De representanten hoeven helemaal niets te weten over de mensen die zij representeren. Wanneer de representanten worden opgesteld wordt duidelijk welke dynamieken er spelen. In feite kan elk thema opgesteld worden waar men inzicht in wil krijgen.
 
Meer informatie en aanmelden
Je kan je bij Op Koers aanmelden voor deze avond via de website bij inschrijven o.v.v. deelnemer of thema-inbrengend deelnemer.

Er is gegarandeerd gelegenheid voor drie opstellingen. Soms zijn meer opstellingen mogelijk. Dus als je nog niet zeker weet of je een thema wilt inbrengen, houdt er rekening mee dat er wellicht alsnog gelegenheid voor is.

Thema-inbrengende deelnemers kunnen de kosten op deze avond contant betalen.

De volgende Workshop Systemisch Werk wordt gehouden op woensdagavond:

9 oktober 2013

11 december 2013.