Liefde gaat door de maag

Liefde gaat door de maag

linkedin-icon facebook-icon twitter-icon youtube-icon

'ALS HET ETEN MAAR GOED IS'

"Uit onderzoek van Springest blijkt dat cursussen, trainingen of opleidingen met positieve vermeldingen van de lunch gemiddeld hoger scoren dan opleidingen met negatieve reacties over dit onderwerp. Bij het algemene cijfer verschilt dit maar liefst 0,7 punten. De grootste verschillen zijn zichtbaar op de onderdelen locatie en organisatie. Een paar euro extra per gebruiker voor een goede lunch lijken me dan ook een goede investering voor opleidingsaanbieders."

Dat las ik net op de site van Springest. Nou met de locatie zit het wel goed. Wat een mooie reacties kreeg ik tijdens de opening vorige week. Geweldig gewoon. En het is ook een schitterende locatie met uitzicht over het water en een gigantische ruimte in de binnentuin om oefeningen en groepsopdrachten te doen.

Hoeft de trainer nu zijn best niet meer te doen?

Maar ik dwaal af. De LUNCH daar gaat het om. Heb ik toch altijd gedacht dat de trainer een groot verschil maakte. Hoef ik nu mijn best niet meer te doen, als ik maar zorg voor een exclusieve lunch? Dat zou toch echt te makkelijk zijn. Natuurlijk gaat het om het totaalpakket. Bij Op Koers blijven we ons best doen om steeds verbeteringen door te voeren. Met jullie hulp gaat dat lukken. Vul daarom het evaluatieformulier in als je een opleiding gevolg hebt. Evaluatie invullen doe je hier ERVARING NLP OPLEIDING