Kennis delen = wijsheid vermenigvuldigen

Kennis delen = wijsheid vermenigvuldigen

linkedin-icon facebook-icon twitter-icon youtube-icon

GROEI

Bij de meeste dingen die je deelt, houd je minder over. Je deelt een stuk taart en blijft zitten met een half stukje. Bij kennis is dat anders. Alle kennis die je deelt vermenigvuldigt zich juist. Een mooi principe.

Mijn drijfveer om NLP trainingen te geven is om kennis en inzichten te delen, mensen in hun kracht te zetten en ze te leren hoe ze anderen kunnen inspireren om zich verder te ontwikkelen. Geweldig om mee bezig te zijn. Het geeft energie en blijdschap.

Afgelopen week gaf ik een eendaagse training waar iemand na een uur zei: "Er vallen zoveel kwartjes op z'n plaats, te veel inzichten om op te noemen". Daar doe ik het voor. Het geeft een goed gevoel om te merken dat mensen persoonlijk groeien.

ZO VERMENIGVULDIGT KENNIS ZICH

Ook ik leer bij elke training weer iets. Dankzij de interactieve wijze van lesgeven en de creatieve vragen die ik ontvang, word ook ik aan het denken gezet.

Tijdens het geven van trainingen deel ik graag inzichten en kennis, maar in afgelopen maand ben ik een stapje verder gegaan. Behalve dat we hard bezig zijn met een grote samenwerking tussen meerdere NLP trainers, is begin februari een stagiarie begonnen: Abdoellah. Hij loopt mee met de opleidingen en leert alles van de voorbereidingen, nazorg en dagelijkse werkzaamheden. Verder voert Abdoellah een onderzoek uit waaruit zal blijken wat de meerwaarde van een NLP opleiding is voor de deelnemers.

Ik ben benieuwd naar het vervolg ... binnenkort meer.

Liefs van Patricia
Internationaal erkend NLP trainer regular_smile

zakelijk1