‘Jong van Geest’ met NLP op RTL4

'Jong van Geest' met NLP op RTL4

linkedin-icon facebook-icon twitter-icon youtube-icon

Jong van geest met NLP

Je  jong en vitaal voelen ligt binnen handbereik voor iedereen. Geloof je dat schoonheid en vitaliteit meer zijn dan alleen uiterlijk en fysiek? Patricia Schook, directeur en trainer bij Op Koers, denkt van wel. 

Zij leert mensen effectief en succesvol doelen te realiseren op het gebied van vitaliteit, je goed voelen en het vinden van balans. ‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’. Een onlosmakelijk geheel. Verander iets in je uiterlijk dan zorgt dat voor een beter gevoel. Andersom is ook waar: andere gedachten en emoties zorgen voor een andere uitstraling.

Zit jij achter het stuur?

Stel je voor dat het leven een bus is. Zit je dan achterin en kijk je lijdzaam toe wat er allemaal om je heen gebeurt of zit je achter het stuur en bepaal je welke richting je opgaat?

Wat is NLP?

NLP is een verzameling van methodes en inzichten die duidelijk maken hoe we waarnemen, hoe we ervaringen verwerken, welke denkstijlen we gebruiken en hoe we dit omzetten in ons gedrag naar buiten toe.

Voor een mooie uitstraling, is de beste remedie te werken aan de schoonheid en kracht die van nature in je zit. Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) laat je dat ervaren. NLP leert gedachten, gedrag en emotie in balans te brengen. En als je in balans bent zie je dat, dan straal je dat uit.

Regie over je eigen leven

Met NLP willen we flexibeler worden, meer keuze hebben in gedrag.

  • NLP maakt het mogelijk dat je het beste uit jezelf naar boven haalt.
  • NLP is een snelweg naar persoonlijk groei.
  • NLP laat je effectiever communiceren met anderen en met jezelf.
  • NLP zorgt ervoor dat je jouw doelen makkelijker realiseert.

Je gaat zelf achter het stuur zitten van de bus.

NLP opleiding

Tijdens de NLP Practitioner opleiding bij Op Koers laat je beperkende bagage achter. Je ervaart vanuit je eigen kracht hoe je emoties en gedrag kunt sturen en veranderen. Wil je ook werken aan vitaliteit en een jonge uitstraling? Kom dan deelnemen aan de NLP Practitioner opleiding. Zie voor startdata de agenda.

Altijd Jong op RTL4

Heb je gekeken naar de uitzending van RTL4 op 11 september?

DOWNLOAD HIER HET MAGISCHE KLEEDJE

Wil je meer weten van NLP en de opleiding? Kijk dan bij de Introductie Workshop